JCI organiseert Petit Prestige met modeshow en walking dinner

Op de foto zie je van links naar rechts (eerste rij): Xavier Devos, Thibaut Callens, Jan Bearelle, Ine De Ruyck, Gracia De Rycke, Valerie Lafaut, Berdien David, commissiedirecteur Elien Vanparys (in het midden vooraan), Karen Deruddere, Elise Balloey en Tielts JCI-voorzitter Melanie Vandewaetere.
Redactie KW

Voor het eerst organiseert JCI Tielt het event Petit Prestige en dat op zaterdag 24 februari bij Garage Wouter Declercq in Meulebeke. JCI, ofwel Jonge Kamer, gaat voor een receptie, walking dinner, modeshow met special acts en afterparty.

De organisatoren beloven een uniek evenement. JCI Tielt is een onderdeel van Junior Chamber International, een internationale organisatie van leiders en ondernemende mensen niet ouder dan 40 jaar. Enkele jaren geleden organiseerde JCI Tielt nog twee edities van de Nacht van de Pracht. Nu blaast de Jonge Kamer nieuw leven in het evenement met Petit Prestige. “We mikken daarbij op een unieke beleving in de streek”, vertelt comitédirecteur Elien Vanparys. “Er zit bakken talent in onze streek, graag geven we hen met Petit Prestige een podium. Voor onze afterparty kunnen we rekenen op dj Enko”, vult ze aan.

Lokaal

Als gastvrouw heeft de Jonge Kamer Lies Vandenberghe, sportanker van VTM Nieuws, kunnen strikken. Charlotte Geschier, beter bekend als de wereldvermaarde Miss C, verzorgt de mode en artistieke aspecten van de avond met haar project AU10TIC. De organisatie van het evenement zet alvast heel wat lokale bedrijven in de kijker. “Om de smaakpapillen te prikkelen, bundelen we de krachten met Taverlani Catering, De Oesterman en Mérula wijnen. Voor de kledij klopten we aan bij LAUDI, La Fiducia, Yzer Fashion, Optiek Uniek, House of Tailors en VOGA. Hun mooiste stukken zullen pronken op de catwalk, voor de fashionista’s vast en zeker een wervelend spektakel. Het wordt dus ongetwijfeld een onvergetelijk avontuur in Meulebeke”, aldus Tielts JCI-voorzitter Melanie Vandewaetere. (LDW)

Tickets zijn te verkrijgen via petitprestige.be/#tickets. De dresscode van de avond is ‘A touch of red’. Petit Prestige begint om 19 uur, afterparty vanaf 23 uur, daarvoor kunnen ook apart tickets worden besteld.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier