Hilde Verfaillie nieuwe voorzitster Kiwanis La Joconde

De dames van Kiwanis La Joconde met op de bovenste rij Inge Cornette, Hilde Verfaillie (nieuwe voorzitter), Lore Dequeecker. © (Foto GF)
Koen Van Colen
Koen Van Colen Medewerker KW

Kiwanis La Joconde heeft met Hilde Verfaillie een nieuwe voorzitter. Ze volgt Sylvie Tourlouse op.

Hilde Verfaillie gaf op haar beurt het lint van voorzitter-elect door aan Kristien Depotter. Het is bij de serviceclub namelijk de gewoonte om bij de jaarlijkse verkiezing van de nieuwe voorzitter al meteen te stemmen voor de voorzitter het jaar nadien. De verkiezing vond plaats in het Spaans Kwartier in Izenberge.

Kiwanis La Joconde, opgericht in het najaar van 2018, bestaat uit zeventien dames uit de regio die zich inzetten voor kinderen die het minder goed hebben. Zo organiseren ze op 19 november Let’s Dance in Salons Drie Koningen in Beauvoorde. Het betreft een receptie met verrassingsact, gevolgd door een dinner & dance met dj Burki. De deelnameprijs bedraagt 105 euro, alles inbegrepen. Inschrijven kan nog tot en met 15 oktober via www.lajoconde.be/lets-dance.

De dames van Kiwanis La Joconde met op de bovenste rij Inge Cornette, Hilde Verfaillie (nieuwe voorzitter), Lore Dequeecker, Nele Vanderstichele, Leen Blanckaert, Sylvie Tourlousse (uittreden voorzitter), Christel Veris en Isabelle Verlodt, in het midden Veronique Neut en Mieke Vansevenant en zittend Ann Van Severen, Rika Rotsaert, Annemie Crabbe, Kristien Depotter (voorzitter-elect) en Lindsey Beele. Dorine Dezeure en Ingrid Pillaert waren verontschuldigd.
De dames van Kiwanis La Joconde met op de bovenste rij Inge Cornette, Hilde Verfaillie (nieuwe voorzitter), Lore Dequeecker, Nele Vanderstichele, Leen Blanckaert, Sylvie Tourlousse (uittreden voorzitter), Christel Veris en Isabelle Verlodt, in het midden Veronique Neut en Mieke Vansevenant en zittend Ann Van Severen, Rika Rotsaert, Annemie Crabbe, Kristien Depotter (voorzitter-elect) en Lindsey Beele. Dorine Dezeure en Ingrid Pillaert waren verontschuldigd. © (Foto GF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier