Chiro Tijl & Nele houdt feestweekend

Iedereen is welkom op het feestweekend van Chiro Tijl & Nele. © GF
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart wordt iedereen verwacht op de tweede editie van het feestweekend van Chiro Tijl & Nele op de Chiroterreinen aan de Veldstraat 177 in Harelbeke. “De naam spreekt voor zich: een heel weekend feest vol activiteiten”, aldus de leiding.

Chiro Tijl & Nele vierde vorig jaar zijn 60ste verjaardag met een feestweekend. Na de succeseditie van vorig jaar organiseert de leiding opnieuw een feestweekend. “Het is het perfecte weekend tijdens E3 Saxo Classic Harelbeke”, zegt leider Elias Vandendriessche.

Op vrijdagavond starten ze na de wielerkoers E3 Saxo Classic met Chiroteek, een fuif met enkele dj’s. “Wie nog niet genoeg heeft van de E3-ambiance kan bij ons terecht, het is volgens ons de perfecte afterparty. Volg gewoon de pijlen en je bent er”, klinkt het.

Op zaterdag gaat het feest verder met een dartstornooi vanaf 10 uur. Voor twee personen kost dit slechts 10 euro, voor een groepje 15 euro. Inschrijven kan online. Verder is er op zaterdag 23 maart tussen 12 en 14 uur een eetfestijn met scampi of spaghetti. Scampi diabolique kost 14 euro voor kinderen en 17 euro voor volwassenen. Wie spaghetti wil, betaalt 15 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen. Er is ook een vegetarische optie aan 15 euro. Daarvoor kan ook online besteld worden. Na de maaltijd volgt er een quiz, waarvoor je niet moet inschrijven.

Bierpong

Na de quiz is er een bierpongtornooi. “Het is een drinkspel. Bij bierpong moeten de spelers een balletje over tafel gooien en proberen dat balletje in de beker opstelling van de andere spelers terecht te laten komen. Deze bekers zijn gevuld met bier. Wie de meest handige speler is, wint het spel.” Deelname per groep kost 25 euro. Je kan daarvoor nog inschrijven op de website.

De dag wordt afgesloten met de traditionele fuif van de Aspi’s, de après-ski, met dj’s Geil en Pele.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier