Verbrande kat Pepper uit Gistel verliest stukje staart

Redactie KW

Door een diepe open wonde, die dreigde te infecteren, moest de dierenarts een stukje staart van Pepper amputeren. De poes herstelt in de mate van het mogelijke redelijk goed en mocht het voorbije weekend eventjes naar huis.

“Onze Pepper was thuis behoorlijk actief, liep rond in de woonkamer en toonde duidelijk wat hij niet wou: in de bench die we voor hem aangeschaft hadden. Wij hadden totaal niet verwacht dat hij hier echt zou rondlopen”, vertelt baasje Sandra Soete.

“Om zeker te zijn dat Pepper zich niet zou verwonden, heb ik zaterdagnacht in de zetel geslapen om in zijn buurt te blijven. Was toch wel stresserend, want ik had echt schrik dat hij zich zou bezeren of dat onze andere katten hem ongewild pijn zouden doen.”

“Zondagavond hebben we onze Pepper weer naar de dierenarts gebracht waar hij nog altijd heel goed verzorgd wordt”, aldus Sandra Soete, die samen met haar gezin heel blij is de poes eventjes weer thuis te hebben gehad. De steunactie van Sabine Sanders en Johny Vercamer bracht tot nu 1.682 euro op.

(LIN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.