Tweede ‘Gistel Open’ vogelpiktornooi in Gistel

GISTEL/Steve Evans (T&B), Kevin Schoonvaere (DC 77),Yorid Schoonvaere (DC 77) en Rudy Desmet (De Kraeye) met tussenin schepen Michel Vincke,burgemeester Gauthier Defreyne en schepen Wim Gevaert,waren terecht blij met de opkomst voor de tweede editie van het 'Gistel Open' vogelpiktornooi zaterdagmorgen in de evenementenhal Zomerloos. © PETER MAENHOUDT PETER MAENHOUDT
Redactie KW

De organiserende vogelpikclubs ‘Dart Club dubbel zeven’,Teas & Bees en De Kraeye waren tevreden over de vele inschrijvingen bij de start van hun tweede editie van de ‘Gistel Open’ die zaterdagmorgen van start ging in de evenementenhal Zomerloos.

‘Zo’n 185 heren, 20 dames, 10 G-darters (personen met een beperking), 20 jeugdspelers en een 70-tal koppels noteerden we als inschrijvingen’, verduidelijkt Kevin Schoonvaere van ‘Darts Club dubbel zeven.’ Het is de tweede keer dat we het tornooi inrichten,gespreid over twee dagen en de eerste keer dat koppels kunnen meespelen’.

‘Dat er meer inschrijvingen te noteren vielen dan de eerste editie,ook tijdens het paasweekend,ligt wellicht aan de televisie uitzendingen van enkele grotere tornooien en de populariteit van de sport’, weet Kevin nog te vertellen.

Dit jaar gaat een gedeelte van de opbrengst naar de ‘Vrienden der Blinden’. – (PM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier