Stef Bos komt met intieme solo-tournee naar Middelkerke, Kuurne en Tielt

Patrick Depypere

In oktober is Stef Bos met ‘Bloemlezing’ te gast in Middelkerke, Kuurne en Tielt. Stef neemt ook deel aan het tv-programma ‘Beste Zangers’ in Nederland

Samen met Milow is Stef Bos voor het tv programma ‘Beste zangers’ (in Vlaanderen bekend als ‘Liefde voor Muziek’) de grens van zuid naar noord overgestoken om in het gezelschap van o.a. Suzan en Freek, Diggy Dex en Miss Montreal elkaars songs de interpreteren. Het programma heeft inmiddels zijn eigen kijkcijfer-record gebroken en wordt hoog aangeslagen. Zijn optreden in het programma ging ook in Vlaanderen niet onopgemerkt voorbij, zoals te lezen in deze reactie van radiomaker Sven Pichal :

Ik zit hier begot te bleiten op kantoor door dit nummer.

En deze ‘performance’.

MIJN-HEER BOS

MIJNHEER BOS

Wat een ‘krachtige’ prestatie. Wat ben jij uniek.

Ik hoop dat heel Vlaanderen dit te zien krijgt !

Het Vlaamse aandeel zal in de uitzending van BESTE ZANGERS rond Stef (donderdag a.s. op NPO 1 rond 20u.30) en Milow duidelijk merkbaar zijn.

Nu woensdag begint Stef in Vlaanderen aan een korte solotoer onder de titel ‘Bloemlezing’, die door de corona maatregelen anders is dan anders. De publieksaantallen zijn beperkt en voor de liefhebbers is het een mogelijkheid om de zanger en liedschrijver intiemer dan ooit aan het werk te zien. Verder is Stef bezig met een bijzonder project voor de Nederlandse televisie dat eind oktober start. Een serie gesprekken met mensen aan de rand van de samenleving, die uiteindelijk de inspiratie vormen voor een nieuwe song. Het programma onder de naam ‘Serenade van Stef’ zal vanaf 30 oktober wekelijks te zien zijn op NPO 1. (PADI)Van woensdag 30 september tot en met vrijdag 6 november treedt Stef op in Wichelen, Halle, Zele, Jezus-Eik, Overpelt, Beerse, Meise, Oudenaarde, Deurne, Herentals, Herent, Haacht, Tienen en Bilzen. Stef is ook te gast in West-Vlaanderen op vrijdag 16 oktober in CC De Branding in Middelkerke, woensdag 21 oktober in Zaal Kubox in Kuurne en op vrijdag 30 oktober in CC Gildhof in Tielt. Info: www.stefbos.nl.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.