https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Speler KSC Oostrozebeke test positief: oefenmatch afgelast, trainingen opgeschort

Een van de spelers van SC Oostrozebeke testte op het werk positief op het coronavirus. © facebook SC Oostrozebek
Redactie KW

De oefenwedstrijd van KSC Oostrozebeke tegen Eendracht Kuurne zal komende vrijdagavond niet plaatsvinden. Een van de spelers van de SCOR testte positief op het coronavirus. Omdat hij met de voltallige spelersgroep meetrainde, worden alle activiteiten tot nader order opgeschort.

Normaal zou derdeprovincialer SC Oostrozebeke vrijdagavond een eerste oefenwedstrijd spelen tegen Eendracht Kuurne (4C) in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Woensdag werd die wedstrijd echter afgelast nadat een van de spelers van SCOR positief testte op het coronavirus. “Een van onze jongens bleek na een coronatest op het werk besmet te zijn met het virus”, bevestigt trainer Eric Verstraete. “Ook acht van zijn collega’s testten positief.”

Omdat hij de voorbije dagen en weken op training in contact was gekomen met de rest van de spelersgroep. “Er rest ons dus geen andere mogelijkheid dan alle voetbalactiviteiten op te schorten en iedereen de mogelijkheid te bieden zich te laten testen bij de huisdokter”, aldus SCOR-trainer Verstraete nog. “Zeker tot en met maandag wordt er niet meer getraind bij SC Oostrozebeke. Tegen dan zullen we zicht hebben op een eventuele verdere verspreiding binnen onze spelersgroep en kunnen we zien wat ons verder te doen staat.” (CLY/OV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten