Smullen voor sfeerverlichting in de eindejaarsperiode in Stene

Arianne Jonckheere, de initiatiefneemster van ‘Smullen voor sfeer’ © foto JRO
Matthias Feyen
Matthias Feyen Redactie KW

Arianne Jonckheere, wijkbewoner van Stene en gemeenteraadslid voor Open VLD in Oostende, organiseert op vrijdag 1 oktober ‘Smullen voor sfeer’ in feestzaal Ten Stuyver. De opbrengst gaat integraal naar feestverlichting tijdens de eindejaarsperiode in de wijk.

“De stad zet hard in op sfeer tijdens de eindejaarsperiode”, vertelt Arianne. “Maar hier en daar zijn er plaatsen in de wijk die wel wat extra licht kunnen gebruiken. Vorig jaar zorgden heel wat inwoners voor extra licht tijdens de lockdown. Dat willen we nu doortrekken naar de rest van de wijk.”

Ook andere wijken

Arianne Jonckheere hoopt op een grote opkomst, want dat zou ervoor kunnen zorgen dat ze haar initiatief ook naar andere wijken kan uitbreiden. “Uiteraard staat het iedereen vrij om voor zijn of haar wijk eenzelfde initiatief te organiseren. Het is belangrijk dat we samen zorgen voor extra veel licht tijdens de donkerste dagen van het jaar”, aldus Arianne.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen op het nummer 0495 12 75 68 of arianne.jonckheere@gmail.com. Voor 23 euro krijg je een koude visschotel met frietjes, americain met frietjes of garnaalkroketten met frietjes voorgeschoteld. (JRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.