S-Plus neemt afscheid van voorzitter Julienne Peirens

Julienne Peirens geflankeerd door twee collega's van het (afscheidnemende) bestuur
Redactie KW

Zij was bijna vijftien jaar voorzitter van de afdeling van S-Plus.

Woensdagnamiddag werd ter gelegenheid van de viering van de nieuwe kaarterskampioenen Martin Louis en Marie-Therese Meurisse op passende wijze afscheid genomen van Julienne Peirens.

Julienne Peirens (69) volgde Simonne Vanhoucke op. “Toen nam ik het roer over van Simonne en stond onder meer samen met mijn man en Marie-Thérèse Meurisse in voor de kaarting die de puntentelling voor haar rekening nam. Maar dat was uiteraard slechts een onderdeel van de bons S-Plus want daarnaast kwamen ook het turnen, het fietsen en uiteraard ook de koffienamiddagen aan bod waar we natuurlijk konden rekenen met de inzet van een tiental vrijwilligers” aldus Julienne Peirens.

Maar nu wil ze genieten van het leven want de stress slaat toe. Ze blijft wel nog lid van S-Plus en zal nog een handje toesteken voor bepaalde activiteiten van op de zijlijn. Straks vertrekt ze wel op cruise met haar vriendin Liliane Dewaele naar de Noorse Fjorden.

Het afscheid was trouwens niet alleen van haar persoonlijk, maar eveneens van Liliane Dewaele die het secretariaat voor haar rekening nam, Jeannette Dewaele, Francisca Desmet en Annie Haelterman.

(YVW/foto HDV.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier