Reuzeniglo Bar d’Hiver is terug in Wielsbeke

Bar d’Hiver is terug. De winterbar is bekend voor zijn reuzeniglo. Vorig jaar stond die langs de Molenstraat, nu staat de iglo op industriezone d’Hooie. “We zijn elk weekend open tot en met oudejaarsavond”, zegt Tim Callens.

Axelle Vanherzeele, Michèle De Cock en Tim Callens. Lorenzo Van Laere ontbreekt. © Foto Frank

De winterbar blijft in Wielsbeke en dat is een bewuste keuze. “We zijn naar een betere locatie verhuisd om minder geluidshinder te veroorzaken. We hebben ook investeringen gedaan om de hinder te beperken, zoals een gordel containers rond de iglo”, legt Tim uit. “We hebben hier ons publiek en dat willen we blijven verwennen in onze prachtige iglo”, vult Michèle De Cock aan.

Deze zomer stond de opblaasbare iglo al twee weken op d’Hooie als Bar Subtropique. Nu vormt het machtige bouwwerk het decor van een winterbar. “Dit jaar pakken we uit met extra winterse bekleding, waardoor de wintersfeer helemaal naar boven komt. Ondanks de kortere periode, houden we elke openingsdag een themafeest. Zo hebben we een Cuban Night, een Ladiesnight en Oberbayernavond”, legt Michèle uit. De organisatie is erin geslaagd tal van topdj’s te strikken. “Robert Abigail, Michiel Cnudde en Dennis Cartier komen onze dome op stelten zetten. Het wordt een spetterende winter op d’Hooie”, besluiten Tim en Michèle. (NVR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.