Dat lieten ze woensdag weten in een bericht op de facebookpagina van Plan B. Binnen de familie is er een positief geval van corona vastgesteld met wie ze de laatste dagen nog contact hebben gehad.

"We moeten nu de voorgeschreven maatregelen en de quarantaine goed opvolgen. Vandaar dat we nu geen contact mogen hebben met vrienden en klanten" vertelt Tjorven. "We ondergaan vandaag een coronatest en indien die negatief is, hopen we vrijdag weer klanten te kunnen ontvangen. Maar dat is uiteraard afhankelijk van de uitslag." (GST)

Dat lieten ze woensdag weten in een bericht op de facebookpagina van Plan B. Binnen de familie is er een positief geval van corona vastgesteld met wie ze de laatste dagen nog contact hebben gehad."We moeten nu de voorgeschreven maatregelen en de quarantaine goed opvolgen. Vandaar dat we nu geen contact mogen hebben met vrienden en klanten" vertelt Tjorven. "We ondergaan vandaag een coronatest en indien die negatief is, hopen we vrijdag weer klanten te kunnen ontvangen. Maar dat is uiteraard afhankelijk van de uitslag." (GST)