Pensioenfeest voor zeven medewerkers Het Pardoen

Met de bloemen bemerken we vlnr Catherine Gobert, Ann Lauwers, Nele Delvoye, Sylviane Verhaeghe, Sabine Maes, Paola Eggermont en Jeannique Vandamme. © KD
Erik De Block
Erik De Block Medewerker KW

In de polyvalente zaal van WZC Het Pardoen vond het pensioenfeest voor het personeel van het Woon- en Zorgbedrijf Wervik plaats. Zeven gepensioneerden gingen op de uitnodiging in. Ze kregen bloemen en werden bedankt voor hun jarenlange inzet.

Het Woon- en Zorgbedrijf Wervik biedt hulp en ondersteuning aan zorgbehoevende inwoners van Wervik en Geluwe, dit onder de vorm van algemene dienstverlening en aangepaste huisvesting.

Nele Delvoye uit Geluwe was zorgkundige in Het Pardoen. Ze begon haar loopbaan in 1995 en ging eind augustus met welverdiend pensioen. Paola Eggermont begon in september 2009 als schoonmaakster in Het Pardoen en is sinds eind oktober met pensioen. Haar collega Catherine Gobert werkte ook in Het Pardoen. Ze startte in juni 2012 en ging eind vorig jaar met pensioen. Ann Lauwers was verpleegkundige in het woonzorgcentrum Ter Beke in Geluwe. Ze begon er twee jaar voor haar pensioen waarvan ze sinds eind augustus geniet. Jeannique Vandamme begon in januari 1987 als schoonmaakster in Het Pardoen en ging eind september op welverdiend pensioen.

Lange loopbaan

Sabine Maes groeide op in Wervik en woont in Geluwe. Ze startte in 1982 haar loopbaan in de keuken en werd later polyvalent medewerker in het groepswonen De Compagnie in het gewezen Sint-Janshospitaal. Haar moeder verblijft er. Eind november ging ze op pensioen. Ze heeft een 41-jarige loopbaan achter de rug. Sylviane Verhaeghe uit Geluwe, opgeroeid in Wervik, werkte nog een jaar langer. Ze begon in 1981 als zorgkundige in Het Pardoen en is sinds eind juli op pensioen.

Het pensioenfeest is een traditie voor het personeel van het OCMW en sedert enkele jaren het Woon- en Zorgbedrijf Wervik. Ook de partners en leden van de raad van bestuur zijn dan van de partij. Ze werden allemaal culinair verwend door het keukenteam. De gepensioneerden mochten de feesttaart aansnijden. (EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier