Parkfeest strikt Flip Kowlier

Redactie KW

Het Parkfeest 2023 vindt plaats op zaterdag 12 augustus. De organisatoren kiezen opnieuw voor een gevarieerd programma met artiesten van eigen bodem.

Het begint in de namiddag met een programma voor de kinderen van 14 tot 17 uur met grime, glittertattoos, springkasteel, goochelshow en ballonplooien. Het Park wordt dan al voorbereid voor de muziekavond wat later. Omstreeks 19.30 uur trapt het comité af met de vijfmansformatie The Rumours. Toptalent van eigen bodem met vader en zoon Patrick en Tim Vanhauwaert, Dominik Vande Kerckhove, Tom Desmet en Karel Van Eenooghe. De eerste vier zijn geboren en getogen Molendorpers en Karel woont ietsje verder, in Aalter. Zij brengen een spetterende show en performance van 90 minuten. Daarna, na wat snel het podium herschikken, betreedt Flip Kowlier met zijn geliefde moaten het podium.

De organisatie is in handen van de gemeente. Dat impliceert: gratis toegang en dranken aan schappelijke prijzen. Alles gaat door in het feestelijk opgedirkt Park, de ruime graszone naast de kerk. (RV)

Vanaf 14 uur kindernamiddag en vanaf 19.30 uur The Rumours en Flip Kowlier en live band.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier