Ronny Verheye van Feestcomité Harelbeke plots overleden: “Groot voorbeeld voor ons allen”

Vrienden en familie reageren verslagen op het overlijden van Ronny Verheye. © gf
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Gisterenavond raakte bekend dat Ronny Verheye, de jarenlange medewerker van het Feestcomité Harelbeke, plots overleden is. Ronny werd 68.

Ronny is afkomstig uit Ingelmunster en woonde in Harelbeke. Hij is geboren op 6 augustus 1954. “Zijn glimlach, zijn door en door goedheid, zijn jovialiteit en loyauteit zijn een ongelofelijk voorbeeld voor iedereen. Op dit moment overheerst een gevoel van groot verlies en diepe verslagenheid, we zullen je ongelofelijk hard missen vriend Ronny”, luidt het bij het Feestcomité.

Altijd klaar om te helpen

“Ronny is een groot voorbeeld voor ons allen, het gemis is groot. We zijn dankbaar voor de zeer veel mooie momenten met onze maat”, zegt voorzitter Cleve Mahieu. “Het doet pijn een lid van ‘De Feestfamilie’ te verliezen. Een vriend en warm persoon. Joviaal, altijd klaar om te helpen, sympathiek, nooit verlegen om een grapje te maken, de cola tussen de rumdrinkers. Ronny, copain, rust zacht. Ik zal je missen”, aldus covoorzitter Collin Casier.

Ronny overleed op 21 juni 2023. Hij was de levensgezel van Liliane Libeert († 2006). De uitvaartdienst vindt plaats in de aula van crematorium Uitzicht Kortrijk op donderdag 29 juni om 11 uur. Na de crematie volgt de bijzetting van de urne in het urnenveld op de begraafplaats in Hulste.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier