Hamed Fardi, bekende uitbater Pitta Efes, plots overleden

Hamed met buurvrouw Caroline Vandebeek.© SR
Hamed met buurvrouw Caroline Vandebeek.© SR
Stefaan Reuse
Stefaan Reuse Medewerker KW

In Assebroek is Hamed Fardi plots overleden. Hij was nog geen dertig. De man was bekend als de uitbater van Pitta Efes op het Gaston Roelandtsplein in Assebroek.

Hij zat vol plannen want hij had het pand gekocht naast de Carrefour langs de Generaal Lemanlaan in Assebroek. De voorbije maanden was hij bezig met de verbouwingen van het pand. Voordien heeft hij nog in de pittazaak gestaan op het Zand.

Lang aanschuiven

Jong en oud kwam er regelmatig over de vloer voor een heerlijke pitta. Je moest vaak lang aanschuiven aan zijn zaak maar ondanks de drukte bleef hij steeds even vriendelijk voor iedereen. Hij was begaan met zijn klanten en kende heel wat bestellingen uit het hoofd.

Klanten van alle leeftijden en elke rang en stand kwamen er langs voor zijn kwaliteit en vriendelijke bediening. Velen zullen hem missen.

Trots op zijn gezin

Caroline Vandebeek van café Nieuw Gemeentehuis is al acht jaar zijn buurvrouw op het plein. Hamed kwam bij haar dagelijks zijn koffie drinken en vertellen over zijn vrouw en kindje. Hij was trots op zijn gezin. Hamed was bijzonder goed ingeburgerd en was supporter van de Rode Duivels maar volgde ook de politiek zowel op nationaal als regionaal vlak.

Het was een harde werker want zeven dagen per week stond hij in zijn zaak. Het nieuws van zijn overlijden komt bij velen zwaar aan. Assebroekenaars gaan vrijdagavond om 20 uur bloemen leggen aan de zaak. Op sociale media zijn heel wat berichten te vinden. Aan de familie bieden wij onze oprechte deelneming aan.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.