Afscheid in intieme kring van Charon (26) en Sannie (25) die vorige week stierven in familiedrama

Charon en Sanny konden bij elkaar terecht met hun verdriet, maar toch bleek het niet dragelijk.
Wouter Vander Stricht

Er wordt in intieme kring afscheid genomen van broer en zus Sannie (25) en Charon (26) De Boever. Ze stierven maandag 25 maart in het familiedrama dat zich afspeelde in hun woning in Wakken. De twee verloren al vroeg hun ouders. Wat er zich precies afspeelde in de woning zullen we misschien nooit kunnen achterhalen. Charon werd levenloos aangetroffen op haar bed, haar broer Sannie in de garage. Er was ook een afscheidsbrief waarin verwezen werd naar de dood van hun ouders.

Charon De Boever werd op 17 juni 1997 in Oudenaarde geboren, broer Sannie De Boever dik anderhalf jaar later op 9 februari 1999 in Waregem. Broer en zus waren onafscheidelijk, nadat ze eerder als tieners hun pa Marc De Boever verloren en drie jaar geleden ook hun ma Magda Van Cauwenberghe. Dat verlies bleef ook doorwegen op hen, met noodlottig gevolg.

Voor ze drie jaar geleden in Wakken kwamen wonen, huisde het gezin in Zulte. Daar wordt bij Van De Vyver Uitvaartzorg van hen afscheid genomen in intieme kring. Daarna worden ze bijgezet op op de begraafplaats van Kruishoutem (Kruisem).

Heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier