Oud-renners ontvangen op gemeentehuis Oostrozebeke voor Herfstcriterium

© CLY
Redactie KW

Naar aanleiding van de 75ste editie van het Herfstcriterium voor eliterenners hadden de organisatoren in samenwerking met de gemeente Oostrozebeke tal van bekende oud-renners uitgenodigd op het gemeentehuis.

De bekendste onder hen moest Eddy Merckx worden. Hij had toegezegd, maar gaf uiteindelijk toch verstek wegens gezondheidsredenen. Niettemin zakte een mooi renners gezelschap af naar de raadszaal, waar ze werden onthaald met een verzorgde receptie.

Onder hen ploegleider Patrick Lefevere, Hendrik Redant, Alain Peiper, Wim Vansevenant, Bert Dewaele, Kevin De Weert, Michel Pollentier, Willy Vanneste, Pater Farazijn, Nico Eeckhout, James Vanlandschoot, Roger Decock en Nico Demuyter. In zijn verwelkoming haalde burgemeester Luc Derudder heel wat anekdotes op uit de rennerstijd van zijn genodigden.

Na de receptie zakten de vips af naar de feesttent langs het parcours, waar ze op een maaltijd vergast werden om dan te genieten van een mooie koers met een sterk deelnemersveld, waaronder de uiteindelijke winnaar Remco Evenepoel.

(CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten