KSA Veurne doneert zeshonderd euro aan Sint-Vincentius

Redactie KW

Zondag 18 januari overhandigde de KSA van Veurne, tijdens de jaarlijkse kleine receptie bekostigd door de leden zelf, in het Bisschoppelijk College ruim zeshonderd euro ten voordele van Sint-Vincentius.

Op 3 januari gingen leden van de KSA, onder leiding van Benjamin Verhegghe, terug op eigen initiatief sterzingen in Veurne. Het geld dat ze inzamelden, gaat naar een goed doel. En dit jaar doneerden zij meer dan zeshonderd euro aan Sint-Vincentius afdeling Veurne, een vereniging die zich inzet voor de minderbedeelden in Groot-Veurne.

Ook Stefaan Sampers (Comsa) was er aanwezig, hij biedt Sint-Vincentius logistieke steun aan. Hierbij wil de vereniging Sint-Vincentius hem en alle andere mensen, firma’s, verenigingen, … bedanken voor de hulp, steun, … die ze op om het even welke manier aanbieden. De laatste jaren groeide de vereniging en er moet gewerkt worden aan een nieuw systeem om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken binnen Groot-Veurne, dit in samenwerking met het OCMW. De bestuursleden mochten op de vergadering dan ook het goede nieuws vernemen van voorzitter Paul Declerck, dat er een opslagplaats gevonden is van waaruit de vereniging nog beter en doelgerichter zal kunnen werken.

(CCV – foto CCV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.