Kinderen maken kerstboom voor WZC Sint-Amand in Zwevegem

© GV
Redactie KW

Het woonzorgcentrum Sint-Amand in Zwevegem kreeg vandaag (vrijdag) een originele kerstboom. Daar zorgden de leerlingen van de Knokkeschool voor.

De leerlingen van de Gemeentelijke Knokkeschool gingen de afgelopen weken creatief aan de slag met stickerverf. Ze tekenden de contouren van kerstdecoratie en kleurden deze achteraf mooi in. Met deze kerstballen stelden ze een kerstboom samen à la Andy Warhol.

Alle kinderen van de school werkten mee. De grotere leerlingen hielpen de kleuters zodat ook hun gang prachtig versierd werd.

Jong en oud geniet

Jammer genoeg is er volgende week niemand meer op school om ze te bewonderen en om er van te genieten. Toch wilden ze wat met hun kunstwerkjes doen.

“Vandaag haalden de kinderen heel voorzichtig hun kerstballen van de ramen en samen met enkele kinderen verplaatsten we deze naar het woonzorgcentrum Sint-Amand. In de refter van het woonzorgcentrum prijkt nu een mooie kleurrijke kerstboom gecreëerd door alle kinderen van de Knokkeschool. Ook de gang schittert nu met onze kerstdecoratie. Jong én oud geniet zo van onze kerstcreativiteit!”, vertelde ons directeur Nathalie Herremans.

(GV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.