Basisschool Benedictus/Pezel schiet paashaas te hulp

© MD
Redactie KW

De leerkrachten van basisschool Benedictus/Pezel willen de kinderen van hun school toch verrassen met de komst van de paashaas.

“Eind vorige week kwam het vertrouwde paashazenteam Cho & co onze kinderen van de hoofdschool/Pezel naar jaarlijkse gewoonte verrassen. Hierbij was het hen echter ontgaan dat alle kinderen omwille van het coronavirus thuis moeten blijven”, zegt Nathalie Christiaen van basisschool De Pezel. “De paashazen keken er echter al weken naar uit om onze schoolkinderen met een stralend gezicht en een bijpassend smullend ‘chocomondje’ te betoveren. Dit alsnog realiseren voor zondag leek voor hen onmogelijk. Gelukkig kon onze paashaas rekenen op een enthousiast lerarenteam dat hem spontaan te hulp schoot. We doen het voor al onze kinderen en vooral voor hen die er momenteel het meeste nood aan hebben. Ook al is dat nu natuurlijk van op een veilig afstand.”

Om dit praktisch te kunnen realiseren, werd in sneltempo een lijst met gezinsadressen opgemaakt en verdeeld. Het team van ‘paas-haas-leraren-ad-interim’ begon onder een goedkeurend zonnetje aan hun buurtronde. Wie als huidig leerling bij vergetelheid toch over het hoofd werd gezien, kan de directie vanaf dinsdag contacteren via st.benpop@kbrp.be.

(AHP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten