Acht Vives-studenten openen vrijdag Pop-up store in Ring Shopping Noord

Op de foto herkennen we Amber Tremerie, Delphine Cottegnie, Evelyn Blomme, Axel Gryspeerdt, Casper Nyffels, Niels Deleye, Julie Nachtergaele en Celeste Polet. © BRU
Redactie KW

Acht Vives studenten die de graduaatsopleiding winkelmanagement volgen zijn momenteel druk bezig met de laatste hand te leggen aan hun pop-upstore Home of Color die vrijdagmorgen 10 maart de deuren opent in het Ring Shopping Noord schuin tegenover de sportzaak Sports Direct.

“Na twee jaar de opleiding te hebben gevolgd waarbij we verschillende retailvakken kregen, is deze pop-up meteen de ultieme test om alles wat we leerden in de praktijk om te zetten”, vertelt Julie Nachtergaele die ervan droomt ooit een eigen zaak te kunnen openen.

“Vorig jaar werden we in groepjes opgedeeld, die elk rond een bepaald thema werkten. Het winnende concept draaide rond kleur en dit werd ook meteen als basis genomen voor onze pop-up. In het assortiment dat wij aanbieden is kleur nooit veraf, omdat we mensen willen inspireren met kleur en hen er eveneens creatief willen laten mee omspringen. Het hoofdassortiment is interieur waaronder kaarsen, glazen, tassen, onderleggers en kussens. De kaarsen die wij in ons gamma hebben zijn allemaal handmade en worden vervaardigd door medestudent Niels Deleye en zijn vader. Ze bekeken urenlang filmpjes op YouTube om zo de kneepjes van het vak te leren.”

Vrijetijdsproducten

“Daarnaast is er ook binnen onze pop-upstore een ruim assortiment vrijetijdsproducten aanwezig, waaronder schildersproducten en bakproducten. Met onze vrijetijdsproducten bieden wij ook de mogelijkheid aan onze klanten om zich creatief uit te leven. Ook bij de interieurartikelen kan je creatief zijn. Zo kan je creatieve kleuren in je huis halen en met stift tekenen op de glazen”, zegt Julie. “Ons randassortiment is dan weer een echt plezier voor zoetekauwen die de keuze krijgen uit koekjes en drankjes. We hebben ook tote bags. In ons gamma werden enkel producten opgenomen die niet in de klassieke supermarkt terug te vinden zijn. Bij voeding en drank kunnen onze klanten eveneens het potje kopen dat erbij hoort.”

Een bezoekje brengen aan de pop-upstore kan van maandag tot zaterdag telkens van 10 tot 19 uur. Op vrijdag blijft de pop-up geopend tot 19.30 uur. Home of Color blijft geopend tot zaterdag 6 mei. (BRU)

De pop-up heeft ook een webshop: www.homeofcolor.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier