Ondanks het slechte weer werden 61ste Zwanefeesten van KSA Zandvoorde toch nog een succes

Tientallen kinderen waren aanwezig voor de jaarlijkse zwaantjesworp. © FRO
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

De regen en de wind waren wel de grote spelbrekers, maar uiteindelijk werden de 61ste Zwanefeesten van KSA Zandvoorde toch nog een succes.

De gezellige dropping op vrijdag gebeurde in natte omstandigheden. Op zaterdag vielen de activiteiten, zoals de fietszoektocht, letterlijk en figuurlijk in het water. Tegen de avond klaarde de hemel op en konden de geplande twee optredens toch doorgaan met een redelijke belangstelling, zeker ook voor de 25 verschillende streekbieren!

Op zondag werd de ‘zwaantjesworp’ een groot succes met tientallen kinderen die op het appel waren om de duizend ‘snoepzwaantjes’ uit de lucht te plukken. De regen verstoorde nog even de pret, maar ook de avondoptredens van Sugar Cane Combo, Pingpongclub en Soundheat zorgden voor ambiance, met een hapje en een drankje. Jong en minder jong kon zich ook nog amuseren met de verschillende volksspelen.

De 61ste Zwanefeesten zullen de geschiedenis ingaan als ‘een natte bedoening’, maar het is nu éénmaal een feit dat zwaantjes moeten zwemmen, ook bij de KSA van Zandvoorde.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier