Nieuwe kermisfeesten in de maak in Sint-Lodewijk-Deerlijk

Redactie KW

“Wij zijn lid van het centraal feestbestuur geworden en zijn volop bezig met de voorbereiding van een kermisweekend in Sint-Lodewijk. In het bestuur van de Sellewiefeesten zijn zij voorlopig met zijn vieren. Wij hopen op nog extra medewerkers. Wij kunnen al op de sympathie van verschillende mensen rekenen”, vertelt Razik Djema op de midzomermarkt.

De kermis in Sint-Lodewijk is vele jaren geleden ter ziele gegaan. Het eerste weekend van september verdween op de kermiskalender van de gemeente Deerlijk. “Daar willen wij iets aan doen, maar schuiven met de kermis op naar half september en noemen ze de Sellewiefeesten.”

Zaterdag 14 en zondag 15 september is er feest op het grasveld achter het Chiroheem. Het voorlopig programma vermeldt de zaterdagnamiddag een playback en ‘s avonds optredens van o.m. de Deerlijkenaar Jérémie en van Celine Herman.

De zondagmiddag is er een eetfestijn met kip en frietjes. Om 15 uur is er dan een film voor de kinderen en in de vooravond o.m. de verkiezing van een burgemeester van Sint-Lodewijk.

(MV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.