https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nederlandse artiest Jan Smit praat vol lof over bier van Westvleteren

© FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Wie één van de recente shows van de Nederlandse artiest Jan Smit in Capitole Gent en Kursaal Oostende bijwoonde, weet dat Jan tijdens iedere show heel wat mooie cadeaus krijgt. Van pralines tot drank, de fans geven ze heel graag af aan het podium, waarna de zanger ook tijd vrij maakt voor een selfie én een babbel.

In Kursaal Oostende kreeg hij na 30 minuten zingen plots een pakket West-Vleteren cadeau. Jan keek zijn ogen uit. Hij weet dat dit een exclusief bier is. “Vorige week was ik in Gent. Ik ontving daar een fles wijn. Ik had die veilig neergezet, maar iemand van mijn entourage was ermee gaan lopen”, verklapte hij. “Maar deze keer zal dat niet gebeuren.”

Jan stapte voorzichtig met het pakket onder de arm richting backstage, waarna we hem in zijn microfoon tegen zijn begeleider hoorden zeggen: “Zet dat maar al veilig neer in de wagen.” Het publiek applaudisseerde heel luid. Eens terug vertelde de zanger aan het publiek dat hij normaal nog weinig snoept en heel weinig drinkt. Hij is zelfs al heel wat kilo’s afgevallen omdat hij nu deelneemt aan het AVROTROS-programma De IJzersterkste, waarin twaalf bekende Nederlanders gaan wedstrijdschaatsen.

(PADI & Jens)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.