Muntjes zijn heuse centen voor vzw Snello in Varsenare

© Davy Coghe
Redactie KW

Daphne Ongenae (24) heeft liefst 3.047 euro ingezameld voor vzw Huis Snello. Concreet gaat het om een project waarbij een wooneenheid zal gebouwd worden in Varsenare voor een 14-tal jongeren met beperking.

Het meisje uit Snellegem is de dochter van Koen Ongenae, drijvende kracht achter vzw Snello, en is één van de jongvolwassenen die in de nabije toekomst al een plaats krijgt in de woning. Ze werd geboren met een motorische beperking en is sinds haar geboorte rolstoelgebruiker.

Rostjes

“Onze dochter kijkt ernaar uit om wat meer op eigen benen te staan samen met de 13 andere bewoners”, vertelt haar papa Koen. “Daphne wou zelf een actie op poten zetten om de vzw te steunen en besloot bij verschillende handelaars een spaarpot te zetten.”

“Ondanks corona en het verdwijnen van de ‘kleine rostjes’ werd de actie een groot succes. Het eindbedrag van 3.047 euro is indrukwekkend. Daphne is heel fier op wat ze gerealiseerd heeft en denkt nu al na over een volgende actie die ze zelf kan doen”, besluit een trotse papa Koen.

(PA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier