Moen Feest wordt verplaatst naar 2021

Redactie KW

Het festival Moen Feest zal dit jaar, omwille van de coronacrisis, niet plaats vinden. Het festival zou dit jaar opnieuw de innovatieve kaart kiezen met maar liefst vijf verschillende festivaldagen. Samen met Red Devils Moen zou Moen Feest opnieuw het succesvolle EK Dorp Moendial organiseren. Het volledige concept wordt verplaatst naar 2021.

Na lang en doordacht beraad heeft het Moen Feest bestuur de knoop doorgehakt: dit jaar zal er geen Moen Feest festival plaatsvinden. Dit jaar had men nochtans opnieuw een innovatie gepland met maar liefst 5 festivaldagen. Het festival zou doorgaan tussen 20 juni en 12 juli in het Millenniumpark in Moen met vier verschillende thema’s en enkele heel exclusieve headliners voor onze regio.

“Samen met Red Devils Moen zou Moen Feest er de tweede editie van het fandorp Moendial organiseren maar eerder deze week raakte reeds bekend dat het EK voetbal naar 2021 wordt verplaatst. Logischerwijze zal Moendial dus een plaats vinden op de evenementenkalender van 2021. Door de onzekerheid die het coronavirus op verschillende niveaus met zich meebrengt, het annuleren van het EK voetbal en de voorbereiding die steeds moeilijker wordt, werd er dus geopteerd om de 2020 editie naar 2021 te verplaatsen.”, aldus Niko Vanderschelden, woordvoerder van Moen Feest. “Zo goed als alle artiesten hebben reeds bevestigd voor 2021. Samen met Red Devils Moen gaan we sowieso ook in 2021 Moendial organiseren, dus uitstel is in dit geval 100% zeker geen afstel.”

(GV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.