Michel Van Den Brande krijgt kunstwerk van 7.500 euro overhandigd

Het uniek kunstwerk werd online geveild. © MM
Redactie KW

De organisatoren van ‘Horeca met een hart’ overhandigden in restaurant Ten Doele in Blankenberge de Bunny Servette aan Michel Van Den Brande.

De ondertussen beroemde servet van dit restaurant werd door kunstenaar Sigurd Tanghe verwerkt in een prachtig kunstwerk. Sigurd Tanghe, zaakvoerder van gallerie l’Art Maniac in Knokke-Heist, haalde alles uit de kast en reisde het Vlaamse land door om zijn werk te laten signeren door 7 Belgische Playmates:Joyce De Troch, Katia Alens, Ann Van Elsen, Lesley-Ann Poppe, Jess Donckers, Tania Dexters en Phaedra Hoste.

Dit uniek kunstwerk werd nadien online geveild en na enkele spannende dagen van opbieden ging de beroemde stellingbouwer Michel Van Den Brande er mee aan de haal voor de mooie som van… 7 500 euro! Michel deed deze geste enkel voor het goede doel en zal daarom het kunstwerk volledig ten dienste stellen voor verdere acties en uitleningen. De totale actie werd heel succesvol afgesloten met een kleine 18.000 euro op de teller ten voordele van Awel (de vroegere Kindertelefoon).

Het doel van de Warmste Week-actie van Horeca met een hart is dan ook ruimschoots behaald: een mooi bedrag voor een warme vzw en het benadrukken dat ook de horecasector schittert met een hart van goud.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier