Man wordt onwel op straat

Redactie KW

De drukke Noordstraat was maandagmiddag omstreeks 15 uur een tijdlang afgesloten nadat een man op wandelafstand van de Grote Markt plots in elkaar zakte.

De shoppers in het centrum van de stad werden maandag opgeschrikt toen in de Noordstraat plots een 45-jarige man uit Roeselare in elkaar zakte. Dat gebeurde vlak voor traiteurszaak Cuisine Tossins. “We zagen de man wandelen en plots viel hij neer. Enkele vrouwen die net ook passeerden ontfermden zich onmiddellijk over hem”, aldus Gilles Tossins, zaakvoerder van de traiteurszaak.

De jonge vrouwen startten, in afwachting van de komst van de hulpdiensten, met de reanimatie van de man. Onder andere een MUG-team en de brandweer snelde toe. De man werd aanvankelijk op het voetpad gereanimeerd, verdere zorgen werden toegediend onder de brandweertent. Heel wat passanten keken inmiddels toe en vroegen zich af wat er precies was gebeurd. De man werd uiteindelijk bij bewustzijn, en onder MUG-begeleiding overgebracht naar het ziekenhuis in Roeselare. Door het voorval was de Noordstraat een tijdlang onderbroken voor het verkeer.

(BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.