Maak een romantische foto in Roeselare en win een citytrip voor twee

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Roeselare wil ook met Valentijn de shoppers naar het centrum lokken. “Als je met je partner een romantische wandeling wil maken, moet je in het centrum van Roeselare zijn. Je baadt er in de sfeervolle gloed van lichtgevende hartjes die de stad vullen”, aldus burgemeester Kris Declercq.

Op De Munt, het Stationsplein en de Grote Markt vind je bovendien extra grote harten. Wie daar een romantische foto met z’n hartendief neemt, maakt kans op een reischeque bij TUI ter waarde van 500 euro. Daarmee maak je een gezellige citytrip met z’n tweetjes, bijvoorbeeld naar Parijs. Deelnemen kan door de foto te delen op Facebook of Instagram tussen 1 en 13 februari en de Stad te taggen met @visitroeselare.

Op 14 februari worden de gelukkige winnaars persoonlijk gecontacteerd. Bovendien word je op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari heerlijk verwend tijdens het shoppen met chocolaatjes in de winkelstraten. Geniet daarna van gezellig dineren met z’n tweetjes in één van de vele horeca-adresjes in het centrum.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier