Limited edition Picon o’Vin 2024 van De Lovie en Top’oVin

Top’oVin uit Proven en De Lovie vzw uit Poperinge brengen dit jaar opnieuw een limited edition uit van de drinkbare streekaperitief Apero Amer. © Angie Verbrigghe
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Top’oVin uit Proven en De Lovie vzw uit Poperinge brengen dit jaar opnieuw een limited edition uit van de drinkbare streekaperitief Apero Amer. Kunstenaar Patrick Lefevere van Studio Artîlerie, het kunsteneiland van De Lovie vzw, creëerde een uniek ontwerp voor het etiket op de fles.

De Lovie vzw ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke handicap in de ruime Westhoek. In het verleden werkten Top’oVin en De Lovie vzw al samen om een unieke picon op de markt te brengen. Kristof Top van Top’oVin voorziet de picon en creatievelingen van Studio Artîlerie in De Lovie gaan aan de slag op een etiket te ontwerpen. Ook dit jaar wordt de lekkere en creatieve samenwerking verdergezet.

Streekaperitief

“De drinkklare streekaperitief Apero Amer van Top‘oVin is opnieuw verkrijgbaar in een kunstige uitgave. Kunstenaar Patrick Lefevere van Studio Artîlerie, het kunsteneiland van De Lovie vzw. Het atelier creëerde voor het twee jaar op rij een uniek ontwerp voor het etiket op de fles. Het kunstwerk kreeg de naam ‘Siësta’”, legt Angie Verbrigghe van De Lovie vzw uit.

Het gaat opnieuw om een limited edition. “Deze lekkernij kan je proeven in het theesalon Jules & Jolies op het kasteelpark De Lovie en is ook verkrijgbaar in de geschenkenwinkels Jules & Jolies op het kasteelpark, Fenestra in Poperinge, Aurelia in Lo en Het Huis van Juffrouw Sibylle in Het Begijnhof van Diksmuide.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier