Een dag na de herdenkingen rond 75 jaar D-Day, was de Amerikaanse president naar Ierland gevlogen voor een onderhoud met de Ierse premier én een bezoek aan zijn eigen golfresort in het kustplaatsje Doonbeg. Het was ginds dat 'The Donald' een praatje maakte met collega-golfer Lippens. Het onderwerp van het gesprek? Golf, uiteraard.

Van een geplande ontmoeting tussen de Amerikaanse president en de graaf was geen sprake. Lippens was op vakantie in het resort. Een bijzondere ontmoeting, die de Knokse burgervader zich wellicht nog enige tijd zal herinneren. Langer dan een kwartiertje duurde hun 'date' niet.

(MM)

Een dag na de herdenkingen rond 75 jaar D-Day, was de Amerikaanse president naar Ierland gevlogen voor een onderhoud met de Ierse premier én een bezoek aan zijn eigen golfresort in het kustplaatsje Doonbeg. Het was ginds dat 'The Donald' een praatje maakte met collega-golfer Lippens. Het onderwerp van het gesprek? Golf, uiteraard. Van een geplande ontmoeting tussen de Amerikaanse president en de graaf was geen sprake. Lippens was op vakantie in het resort. Een bijzondere ontmoeting, die de Knokse burgervader zich wellicht nog enige tijd zal herinneren. Langer dan een kwartiertje duurde hun 'date' niet. (MM)