https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

KV Kortrijk verkoopt gastronomische maaltijden voor Feed the Nurses

Commercieel manager Jelle Brulez, tussen zijn voorzitter Joseph Allijns en trainer Yves Vanderhaeghe. © belga
Christof Decraene

Gedurende deze coronacrisis is KV Kortrijk bezig met tal van initiatieven op poten te zetten om het familiale aspect van de club meer dan ooit in de verf te zetten. Deze actie is daar een van.

“Ook in crisistijden willen we bewijzen dat de KVK-familie hecht is en dat we samen mooie dingen kunnen

realiseren. Daarom lanceren we, samen met onze partners Delicious Catering en B&Co vandaag een

nieuw initiatief voor Feed The Nurses”, zegt commercieel manager Jelle Brulez. “Feed the Nurses is een collectief van chefs uit tien Belgische steden die gerechten bereiden voor de mensen die werken in de zorgsector.”

Chef-kok Pieterjan Rosseel, die op matchdagen in het viprestaurant in de potten roert, stelde twee menu’s samen: een bistro-menu met Vlaamse klassiekers en een culinair menu voor de fijnproevers die houden van kreeft en een luxe vol-au-vent. Huissommelier Patrick Tahon selecteerde er de wijnen bij.

“Wie een menu bestelt, kan op vrijdag 1 mei genieten van de bereiding van onze chef-kok en sommelier. Per verkocht menu schenken we bovendien één kant-en-klare maaltijd aan het initiatief Feed the Nurses, zo ondersteunen wij ook het zorgpersoneel”, verduidelijkt Jelle Brulez de actie.

De gerechten hoeven thuis alleen opgewarmd te worden. Bistro-menu kost 25 euro, het culinaire 42 euro. Meer info op www.kvk.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten