Kortrijkse bibliotheken openen op 25 mei

© AN
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

Op maandag 25 mei gaan de Kortrijkse hoofdbibliotheek en haar buurtbibliotheken weer open voor publiek. Dat gebeurt in de eerste plaats enkel met een basisdienstverlening en aangepaste openingsuren.

Individuele bezoekers kunnen opnieuw terecht in de bibliotheek om onder strikte voorwaarden zelf materialen te ontlenen. Zo zal slechts een beperkt aantal bezoekers gelijktijdig het bibliotheekgebouw binnen mogen. De bibliotheken zullen nog niet toegankelijk zijn als ontmoetingsplaats. Onder meer krantenlezers en studenten zijn er dus voorlopig nog niet welkom.

De afhaalbib wordt verlengd: in de voormiddag is de hoofdbibliotheek gesloten, maar kunnen aangevraagde pakketten wel opgehaald worden. In de namiddag gaat de bib wel open en kunnen bezoekers opnieuw langskomen om zelf materialen uit de rekken te kiezen.

De centrale bib is elke namiddag open van 13 tot 18.30 uur en op zaterdag tussen 10 en 16 uur. De buurtbibliotheken zijn toegankelijk tijdens hun gewone openingsuren.

(AN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten