Knokke-Heist pakt uit met vooruitstrevend concept publieke toiletten

© Martin Mendez/Heroes Agency
Redactie KW

Knokke-Heist pakt vanaf 1 juli met een nieuw vooruitstrevend toiletconcept. De Nederlandse onderneming One Hundred Restrooms zal deze zomer de toiletten in het toerismekantoor op het Lichttorenplein aan de Zeedijk uitbaten.

Het team van One Hundred Restrooms zet hiermee zijn eerste stappen op de Belgische markt, nadat het zijn bekroond concept reeds eerder met succes in Madrid en Stockholm introduceerde.

One Hundred Restrooms wil een toiletbezoek veranderen van een stressvolle ervaring naar een moment van wellbeing. In deze tijd is een veilig gevoel over de hygiëne van publieke ruimtes belangrijker dan ooit.

Innovatief

Hygiëne en gezondheid gaan hand in hand. Onze innovatieve en datagedreven manier van werken maakt dat wij in control zijn en altijd vooroplopen”, aldus Marielle Romeijn, cofounder en Chief Brand Officer.

De strategische partners van One Hundred Restrooms staan bekend om hun voortrekkersrol in het segment van health & hygiëne: Essity is een wereldleider op het gebied van hygiëne en gezondheid; Roca staat aan de top op het vlak van badkamerproducten en is innovatief in smart services, zoals de water flow meters; Diversey ten slotte is een toonaangevend bedrijf in intelligente en duurzame oplossingen voor reiniging en hygiëne. (DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier