Keurslagers verkopen hamburgers voor de Warmste Week

Guy Debaere, Annick Tampe, Geert Bol, Chris Markey, Carl Vermeersch. © JVGK
Redactie KW

Met de actie ‘Burgers for life’ wil de Keurslagerswerkgroep Kortrijk een steentje bijdragen aan de Warmste Week. De opbrengst gaat naar MPI De Kindervriend, een dienstencentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking.

De werkgroep Kortrijk bestaat uit een tiental Keurslagers uit de regio Zuid-West-Vlaanderen. Tot en met 30 november staan ze per verkochte hamburger een halve euro af aan de Warmte Week. Het goede doel is MPI De Kindervriend, een dienstencentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking.

“We kozen voor MPI de Kindervriend omdat zij in onze regio belangrijk werk leveren. Wij nemen onze pet af voor die mensen die zich elke dag inzetten met aangepaste zorg en ondersteuning voor kinderen met een beperking”, duidt keurslager Geert Bol.

De deelnemende zaken zijn Breughel (Kortrijk), Guy Debaere (Wervik), Carl Vermeersch (Zwevegem), Ivan & Viviane (Rekkem en Nieuwenhove), Markey (Waregem), Crul (Moen), ‘t Torreke (Dadizele), Jonas Claeys (Maria-Aalter), LaVache (Meulebeke), Peter & Carine (Dikkebus), ‘t Charcuterietje (Kuurne) en Claude & Isabelle (Aarsele).

Samen met het MPI De Kindervriend organiseert Keurslagerswerkgroep Kortrijk een barbecue op 1 december op het terrein van De Kindervriend. Kaarten kosten 10 of 16 euro. “Deze barbecue is de apotheose van onze actie Burgers for life.”

(Peter Van Herzeele)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier