Kelly uit Wenduine zwanger van twaalfde kindje

© (Foto WK)
© (Foto WK)
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Kelly De Loose en Nathan Vandeputte uit Wenduine verwachten in mei hun twaalfde kindje na T’Jay, Ashley, Ashton, Hailie, Alysha, Braxton, Tommy, Heath, Nathaniel, Abbygail en Emori. Het gezin deelde dat vrijdagochtend mee op Qmusic.

Elke vrijdagochtend krijgt iemand een plekje in Het Recordboek van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Luisteraars kunnen het ochtendduo laten weten dat ze willen meestrijden voor het record van die week, en deze week konden de luisteraars zichzelf nomineren voor het record van ‘Grootste gezin’. Kelly en Nathan schreven dat op hun naam: het gezin telt op dit moment dertien leden, die allemaal onder één dak wonen. Naast Kelly en haar man ook nog T’Jay (15), Ashley (13), Ashton (11), Hayley (10), Alysha (9), Braxton (8), Tommy (7), Heath (5), Nathaniel (4), Abbygail (2,5) en Emori (13 maanden).

En in mei komt daar nog een veertiende lid bij, wat Kelly met grote voorsprong de recordhoudster van deze week maakt. Haar gezin krijgt nu officieel een pagina in Het Recordboek van Maarten & Dorothee. Of het hier nu bij zal blijven, daar zijn Kelly en Nathan nog niet helemaal uit. “Dertien is Nathans geluksgetal”, zei Kelly eerder in onze krant. “En Emori kwam, net als Tommy, op een vrijdag de dertiende ter wereld…” Kelly en haar gezin zijn later dit jaar ook te volgen in het derde seizoen van ‘Don’t worry be happy’ op Vier.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.