Kattenfoor in Ieper begint met cheque van foorreizigers

© EG
Redactie KW

De Ieperse Kattenfoor werd officieel geopend door schepen Diego Desmadryl. Voor het tiende jaar op rij steunden de foorreizigers een goed doel.

Dit jaar viel de keuze op de G-werking van Turnkring Vlamertinge. Zij kregen een cheque van 1.000 euro, overhandigd door Alain Dagraed, voorzitter foorcomité Ieper. “Dit budget zal heel goed besteed worden”, zegt Tine Sinnaeve namens de Turnkring.

“Dit jaar worden de werken gestart voor de uitbreiding van onze bestaande turnhal. Omdat we de kosten voor het gebouw volledig op ons nemen, is dit extraatje heel mooi meegenomen voor aangepaste infrastructuur. Het nieuwe gebouw zal in eerste instantie gebruikt worden om de vraag naar sport voor mensen met een beperking uit te breiden. Zo willen we starten met G-fit, dit is een vorm van fitness voor rolstoelgebruikers. Daarnaast willen we extra matten aanschaffen zodat we de kinderen met een beperking op een veilige manier turntechnische oefeningen kunnen laten uitvoeren. Ook gymdans is een van de opties”, besluit Tine Sinnaeve.

(EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier