Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck geeft eigen cafés nieuwjaarscadeau: geen huur in januari

©Arend Lapere
©Arend Lapere
Redactie KW

Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck uit Izegem heeft beslist om de huur voor januari kwijt te schelden voor alle uitbaters die een café van de brouwerij huren.

De uitbaters van een Vanhonsebrouck-café hoeven zich in januari alvast geen zorgen te maken over het tijdig betalen van de huur. “Door de huur van januari op te schorten, hopen we de uitbaters toch nog een fijne eindejaarsperiode te bezorgen. We willen hen even de financiële kopzorgen doen vergeten en hopen samen met hen op een snelle horeca-comeback in 2021”, liet CEO Xavier Vanhonsebrouck optekenen.

Het is niet de eerste keer dat de brouwerij van speciaalbieren zoals Kasteel Rouge, Filou en Brigand horecazaken een hart onder de riem steekt. Tijdens de eerste lockdown ondersteunde de brouwerij tal van horecazaken die begonnen met takeaway. Bij elke bestelling kreeg de klant toen een gratis blikje Filou.

Filou steunt ook volleyclub Knack Roeselare

Nog met Filou bewees de brouwerij een loyale sponsor te zijn. Voor de eindejaarsperiode lanceerde Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck gepersonaliseerde Filou-blikken voor Knack Volley Roeselare. “Knack Volley-fans die de sixpacks Filou kopen, steunen integraal hun club. Dit is dus geen actie waar wij winst uithalen, wij willen er vooral Knack Volley én zijn fans een hart onder de riem mee steken”, klinkt het bij de brouwerij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier