Stem Rudi Ailliet tot Krak van Tielt

(foto WME) © WMe by Wouter Meeus

Duivel-doet-al Rudi Ailliet (70) is een gevestigde waarde in het Tieltse verenigingsleven. Niet alleen is de gewezen leerkracht Duits-Nederlands en oud-medewerker van deze krant voorzitter van koninklijke harmonie Vermaak Na Arbeid, Rudi is ook penningmeester van scrabbleclub Blanco, lid van een organiserende werkgroep van oud-leerkrachten van De Bron en ondervoorzitter van de Tieltse Perskring.

Hij zetelt binnen de cultuurraad van de stad ook in de werkgroep Identiteit en de werkgroep Podiumkunsten. Voorts is hij een graag geziene moderator bij gespreksavonden of politieke debatten. Hij woont met zijn vrouw Marie-Rose Vermeersch in de Oude Pittemstraat. “Vraag me niet te kiezen, want ik geniet echt van al die sociale contacten.” (SV)

Rudi Ailliet is genomineerd voor Krak van Tielt

 

Krak is een jaarlijkse stemming van De Krant van West-Vlaanderen waarbij we voor elke West-Vlaamse gemeente op zoek gaan naar iemand die zich het afgelopen jaar enthousiast inzette voor zijn naasten, buurt, gemeente of iemand die het afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie leverde.

 

Stemmen kon tot 14 januari 2024.  Lees wie de winnaars zijn in De Krant van West-Vlaanderen en op kw.be

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier