Stem Dean Masschelein tot Krak van Izegem
Dean Masschelein (33) startte eind januari met Nast. Met onder meer ervaring in de keuken van Tim Boury en de titel van ‘Viskok van het jaar’ op zak, startte de chef-kok een eigen zaak in de oude cichorei-ast langs de Molenhoekstraat. Meteen werden ook alle verwachtingen ingelost. De reservaties zitten voor maanden ver vol en ook van de Gault&Millau-jury volgde de nodige appreciatie. Met 14,5 op 20 was Nast de hoogste nieuwkomer in onze provincie.
“Maar dit lukte enkel dankzij mijn team”, deelt Dean de credits. En dat hij West-Vlaming blijft, steekt hij ook niet onder stoelen of banken. “We ein oes geweird lik nen duvel in een wiewaeter-vat, dikke merci voor alle mooie apreciatie, ’t doe deugd!” (WVS)
Dean Masschelein is genomineerd voor Krak van Izegem
Krak is een jaarlijkse stemming van De Krant van West-Vlaanderen waarbij we voor elke West-Vlaamse gemeente op zoek gaan naar iemand die zich het afgelopen jaar enthousiast inzette voor zijn naasten, buurt, gemeente of iemand die het afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie leverde.
Stemmen kon tot 14 januari 2024. Lees wie de winnaars zijn in De Krant van West-Vlaanderen en op kw.be
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier