Kokonuts Youth Bar wordt dé jongerenhotspot in Koksijde

(foto gemeente Koksijde)
Redactie KW

Deze zomer lanceert de jeugddienst een bruisende pop-upjeugdhotspot aan Sportpark Hazebeek in Oostduinkerke. De Kokonuts Youth Bar wordt dé place to be waar Koksijdse jongeren elkaar kunnen ontmoeten.

De jeugddienst van Koksijde organiseerde een jongerenenquête en luisterde naar de inbreng van de Koksijdse jongeren. Daaruit bleek dat 95 procent van de jeugd nood heeft aan een chillplek waar ze samen kunnen komen. Zo groeide het initiatief voor de Kokonuts Youth Bar …

Sportpark Hazebeek

Als locatie kozen ze voor het levendige sportpark Hazebeek. Daar kunnen jongeren zich de hele zomer onderdompelen in een unieke zomerse ervaring, waar ze elkaar kunnen ontmoeten, fun beleven, chillen bij een verfrissend zomerdrankje, en waar diverse artiesten en geweldige dj’s voor muzikale ambiance zullen zorgen. Van woensdag tot en met zaterdag wordt de Kokonuts Youth Bar de ultieme plek om de zomerdagen in stijl door te brengen.

Het wordt dé ontmoetingsplek bij uitstek voor vrienden om te socializen en deel te nemen aan leuke activiteiten, in een relaxte sfeer met democratisch geprijsde drankjes. De aftrap wordt gegeven op 5 juli met een Muziekfestival Opener, met diverse artiesten op het podium, die de zomer met een muzikale knal zullen inzetten. Burgemeester Marc Vanden Bussche juicht dit initiatief toe: “Ik ben ervan overtuigd dat de Kokonuts Youth Bar een schot in de roos is!”

“We nodigen alle jongeren uit op het muzikale openingsfestival op 5 juli, maar elk bezoek aan de Kokonuts Youth Bar belooft een nieuwe belevenis te zijn. Er zijn opwindende themadagen met dj’s, livebands en filmavonden op groot scherm. Belangrijk is dat het brede scala aan drankjes tegen vriendelijke prijzen wordt aangeboden. Bij Kokonuts draait het om betaalbaar plezier voor iedereen! Het wordt ongetwijfeld dé hotspot waar herinneringen worden gemaakt, vriendschappen worden gesmeed en de zomer echt tot leven komt.”

(MVO)

Locatie: sportpark Hazebeek (ter hoogte van het Tuttertje) – juli en augustus, van woensdag tot en met zaterdag. Woensdag en donderdag van 16 tot 22 uur – vrijdag en zaterdag van 16 uur tot middernacht. Info en updates op de sociale media @jeugddienstkoksijde of via nathalie.martens@koksijde.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier