Inspraak.nu heeft bijna volledige lijst voor verkiezingen

Lindsay Monteyne en Koen De Mets zijn de jongste nieuwkomers bij Inspraak.nu. (foto CLY)
Redactie KW

De oppositiepartij Inspraak.nu van lijsttrekker Marleen Lefebre heeft bijna haar lijst voor de verkiezingen rond. “We moeten nog drie mensen overtuigen”, zegt ze. Een volle lijst vergt negentien namen. Er werden alvast twee nieuwkomers voorgesteld: Lindsay Monteyne en Koen De Mets.

Lindsay Monteyne (46) is Izegemse, maar haar familie woont al bijna vier generaties lang in Oostrozebeke. Ze is de vrouw van Johan De Clercq en werkt als zelfstandige privé-detective, erkend door de federale overheid.

“In mijn vrije tijd heb ik een passie voor bakken en koken, en ik heb een groot hart voor dieren. Ik heb mijn eerste stappen gezet in het moestuinieren en ben sinds kort ook vrijwilliger bij het Rode Kruis Oostrozebeke. Ik ontwerp ook graag spulletjes”, zegt ze. “Ik wil vooral meehelpen om Oostrozebeke de uitstraling te geven die het verdient. Het is tijd voor verandering, met de juiste mensen op de juiste plaats. Ik wil meehelpen aan het vormen van een bestuur dat zijn verantwoordelijkheid neemt en opkomt voor iedere Oostrozebekenaar. Mijn grote stokpaardje is communicatie.”

Meer activiteiten

Koen De Mets (54) uit de Kalbergstraat is getrouwd met kapster Flavie. Hij is oprichter en zaakvoerder van KDM-Pack bv en KDM-Pack stansvormen nv, en de oprichter en voorzitter van het wielerteam KDM-Pack Cycling.

“In mijn vrije tijd geef ik de ondersteuning aan ons wielerteam, waar een honderdtal jonge dames en heren hun sportieve dromen kunnen na streven. Ik wil vooral helpen een beleid te voeren waarmee we met zijn allen als inwoner gewapend zijn voor een sterke toekomst. Ik wil vooral dat er meer activiteiten komen in de gemeente, zodat de inwoners elkaar beter leren kennen. Een bruisende gemeente is mijn opzet.” (CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier