Indesi is ambassadeur van Oostkamp

© GST
© GST
Redactie KW

Op 17 juni werd Katrien Vermeire van de interieurwinkel Indesi verkozen tot Oostkampse ambassadeur van ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Deze campagne is een organisatie van Ondernemerscentra West-Vlaanderen.

Katrien Vermeire (40) is gehuwd met Jurgen Van Hulle en mama van Nera en Enid. Ze studeerde kunstonderwijs grafisch ontwerp en keramiek aan de Maricolen waarna ze een tweejarige opleiding startte als decorbouwer en etaleur om zich in avondonderwijs te vervolmaken als interieurvormgever.

Zeventien jaar geleden startte ze een eigen zaak in interieur en design in de Schooldreef. Sinds 2009 is Indesi gevestigd in een eigen pand in de Kortrijksestraat in Oostkamp.

Mooie bekroning

“Ik heb me kandidaat gesteld om ambassadeur te worden omdat ik heel sterk geloof in de kracht van de lokale handelaars in een dorp. Lokale handelaars brengen mensen naar buiten, naar het dorpscentrum, en zorgen voor leven en beweging op straat. Door me kandidaat te stellen, wou ik het belang van lokaal shoppen onderstrepen. Ik denk dat we in deze moeilijke tijden een belangrijke rol hebben gespeeld en we als handelaar gegroeid zijn”, aldus Katrien. “Het was fijn om te zien hoe sommige collega’s zich ook vol overgave engageerden in de wedstrijd. Dergelijk enthousiasme werkt altijd aanstekelijk. Het belangrijkste is uiteindelijk dat met deze wedstrijd alle lokale handelaars in de bloemetjes worden gezet en we heel wat waardering ontvangen.”

Uiteindelijk kreeg interieurwinkel Indesi de meeste stemmen. Voor Katrien voelt het als een bekroning na een heel bizar jaar, van online en op afspraak werken. “Het is heel fijn om te weten dan mijn inspanningen door mijn klanten gewaardeerd worden. Het komende jaar blijf ik als ambassadeur inzetten op het belang van lokaal shoppen, creativiteit en ideeën genoeg”, besluit Katrien.

Info: Indesi, Kortrijksestraat 8, Oostkamp, 050 37 69 99, info@indesi.be, www.indesi.be .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier