Handelaars De Munt in Roeselare verenigen zich met Muntbox

De Muntbox moet het gemis van de batjes opvangen. (foto SB) © Stefaan Beel
Redactie KW

De uitbaters van de winkels op De Munt hebben de handen in elkaar geslagen voor een originele Muntbox. Op die manier willen ze de samenwerking van een enthousiast, dynamisch en gedreven Muntteam extra in de verf zetten.

“De heropening is voor de meesten van ons vlot verlopen”, vertelt Julie Defryn van Corylie. We hebben ons gelukkig wat kunnen herpakken. Desondanks proberen we elkaar in deze onzekere tijden te helpen en om het wegvallen van de Batjes eind deze maand wat op te vangen, besloten we nog met iets origineels in actie te komen zodat mensen toch lokaal blijven kopen. Klanten die op De Munt iets kopen worden op deze manier aangespoord om ook eens langs te gaan bij onze buren. Vanaf een bepaald aankoopbedrag ontvang je gratis De Muntbox. Het bedrag om zo’n box te krijgen, verschilt van winkel tot winkel. Die doos zit vol leuke kortingsbonnen van alle deelnemende zaken. Je vindt er ook een formulier dat je na het invullen van je gegevens mag afgeven bij I-Cor.

Uit die inzendingenworden drie gelukkigen getrokken die een winkelkarretje van 50 euro mogen vullen in Proxy Delhaize, twee winnaars ontvangen een bon van 25 euro van ARhuscafé en I-Cor geeft een BloemBloem-bon van 75 euro weg. De actie loopt zolang de voorraad strekt.” De deelnemende zaken zijn woonwinkel Dhondt, Vida Design, Fausto & Fara, Superdry, Doltcini, Cory Outlet en Corylie, KBC, Proxy Delhaize, Bar Julien, I-Cor, Just Fie, Twenty Seven, Jackelyn, Studiebox en ARhus. (KK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.