ALDI-winkel in Harelbeke is opnieuw open: “inzetten op versmarkt”

Het ALDI-team in Harelbeke © Ludo Ostyn
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Op 10 juni sloot Aldi-winkel aan de Gentsesteenweg de deuren om de inrichting volledig te vernieuwen. Zaterdagmorgen 17 juni heropende de winkel met een nieuwe winkelinrichting die inzet op verse voeding.

De inrichting van de ALDI-winkel aan de Gentsesteenweg in Harelbeke werd volledig vernieuwd. Voortaan krijgen de klanten het versassortiment onmiddellijk vooraan. De werken voor de nieuwe inrichting duurden slechts één week. Om de ombouw mogelijk te maken, sloot ALDI Harelbeke de deuren vanaf 10 juni tot en met 16 juni.

“De nieuwe winkelinrichting legt de nadruk leggen op het versassortiment: het heeft nu een prominente plaats bij het binnenkomen in de winkel,” duidt Tine De Keersmaker van Externe Communicatie van de Groep ALDI. “Op die manier wil ALDI winkelen nog eenvoudiger maken voor zijn klanten.”

Versmarkt-beleving

Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk gegroeid. De discounter biedt een uitgebreid aanbod vers vlees aan waarvan meer dan 90% van Belgische bodem komt. Bovendien groeide het aanbod losse groenten en fruit fors. “Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit, vers vlees en verse vis, onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel,” aldus Jason Sevestre, Manager Externe Communicatie. “Op die manier wordt een ware versmarkt-beleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat voortaan bij de ingang van de winkel.”

“Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse producten aan te bieden kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële.” De bakkerijafdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties (de ALDI Specials) komen telkens in het midden van iedere gang. Dat zijn de gekende tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag. De nieuwe inrichting kadert binnen een grootschalige vernieuwing van het winkelpark van ALDI.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier