Opendeur in wzc Jacky Maes tijdens Dag van de Zorg

Het centrale thema van het wzc Jacky Maes is dit jaar ‘warme zorg’. © MM
Marc Mahieu
Marc Mahieu Medewerker KW

Woonzorgcampus Jacky Maes in Bredene opent op zondag 17 maart zijn deuren voor het grote publiek naar aanleiding van de Dag van de Zorg. Tijdens de opendeurdag kan je er tussen 10 uur en 17 uur terecht.

“Het centrale thema van het wzc Jacky Maes is dit jaar ‘warme zorg’. Tijdens de Dag van de Zorg kan je kennismaken met het zorgaanbod in ons woonzorgcentrum, dagverzorgingscentrum en lokaal dienstencentrum. WZC Jacky Maes is een plaats waar het goed wonen, leven en werken is”, meent schepen van Sociale Zaken en Seniorenbeleid Erwin Feys.

Op de campus is er een uitgebreid aanbod aan diensten. Zo is er een lokaal dienstencentrum met buurtrestaurant, waar senioren uit Bredene van kwaliteitsvolle maaltijden en/of activiteiten kunnen genieten.

In het dagverzorgingscentrum kunnen senioren, die thuis wonen, een aangename dagbesteding en zorg genieten. Het centrum voor kortverblijf is er dan weer voor senioren, die tijdelijk in de woonzorgcampus willen verblijven.

Diverse activiteiten

“Het woonzorgcentrum Jacky Maes is voorzien van alle comfort, mooie kamers en diverse leefruimtes, zithoeken en terrassen. Kom het tijdens de Dag van de Zorg zelf bekijken”, nodigt schepen Feys uit.

Tijdens de Dag van de Zorg zijn er diverse activiteiten op maat van jong en oud en uiteraard mag een hapje en een drankje niet ontbreken. Wie een hart heeft voor senioren en zich in het WZC Jacky Maes wil inzetten, kan ook een bezoekje brengen aan de vacaturestand of het infopunt voor vrijwilligers.

Meer informatie via 059 33 97 81 en info.wzcjackymaes@bredene.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier