https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Hoopvol nieuws voor De Vleugels in Klerken: eerste vaccins op 4 maart

© ACK
© ACK
Annie Callewaert
Annie Callewaert Medewerker KW

Hoopvol nieuws bij De Vleugels de voorziening voor mensen met een beperking in Klerken. Op 4 maart worden de eerste vaccins toegediend. De besmettingscijfers zijn opnieuw in dalende lijn.

“Momenteel hebben 28 bewoners en 21 medewerkers positief getest”, aldus Frank Desmet, verantwoordelijke communicatie & PR bij De Vleugels.

“We kregen ook de bevestiging dat de vaccinatie van de volwassen bewoners én van alle medewerkers zal kunnen doorgaan in maart. De eerste prik wordt toegediend op 4 maart, de tweede op 25 maart. Het is onze grootste hoop dat ook onze minderjarige en externe cliënten heel binnenkort kunnen het vaccin krijgen. We keken hier al heel lang naar uit en het is voor ons onze belangrijkste troef om de het virus achter ons te kunnen laten. Een belangrijke stap richting een coronavrije samenleving waar ontmoeten weer centraal zal mogen staan. Voor de groep mensen die nu nog besmet is zal de vaccinatie uitgesteld worden tot twee weken na het verdwijnen van de laatste symptomen wat concreet betekent dat deze groep mensen hun eerste prik krijgen op latere datum.”

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.