Gezocht in Anzegem: zaalwachter en buschauffeur

Zaalwachter gezocht. © Gemeente Anzegem
Redactie KW

Gemeente Anzegem is op zoek naar een nieuwe zaalwachter voor de sporthal. Sinds het vertrek van de vorige zaalwachter Patrick Wannyn, vindt de sportdienst geen nieuwe vrijwilligers meer. Er is ook een vacature voor buschauffeur vrij.

Wannyn vertelt: “Ik deed het graag, maar het blijft een job met verantwoordelijkheid. Je staat niet enkel in voor het openen en sluiten van alle deuren, maar je moet bijvoorbeeld ook de kleedkamers proper houden en sportgroepen de weg wijzen.” Als zaalwachter kan je rekenen op een vrijwilligersvergoeding van 16 euro per engagement van 2 uren met een maximum van 2 keer per dag.

Er is ook dringend nood aan een nieuwe buschaufeur. “We zijn op zoek naar iemand met een rijbewijs D. Als buschaufeur van Bonanza sta je in voor het leerlingenvervoer bij turn- en zwemactiviteiten, buitenschoolse kinderopvang en andere jeugdactiviteiten”, klinkt het bij de personeelsdienst. (LM)

Interesse? Passeer gerust eens langs de Sportdienst of neem contact op met de Personeelsdienst via 056 69 44 56 of via vrijwilligerswerk@anzegem.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier