Zultenaars Livine Verniers en Maurice Bruneel vieren gouden jubileum

© MVW
Redactie KW

Livine Verniers (71) en Maurice Bruneel (78) vierden onlangs hun gouden huwelijksjubileum. De twee wonen graag in Zulte en willen dat zo houden. Livine, afkomstig van Wortegem waar het huwelijk werd ingezegend, vond vlug de stap in de Leiegemeente.

Het trouwfeest was in de zaal van Buddy De Munster aan de ingang van de hippodroom in Waregem. Uit het huwelijk werd één dochter geboren, er zijn twee kleinkinderen.

De rode draad in het leven van Maurice was zijn job bij metaalbedrijf Bekaert in Zwevegem. Hij bleef daar 25 jaar in dienst. Livine werkte in het confectiebedrijf Bekaert in Olsene. Ter gelegenheid van hun huwelijksjubileum werd het koppel door burgemeester Simon Lagrange en de schepenen op het gemeentehuis ontvangen en gehuldigd.

Ze genieten volop van hun pensioen, maar het wielertoerisme laat hen niet los. Maurice is een zeer gekend figuur bij de toeristenclub Leierenners. Hij is al tientallen jaren op post en wipt nog dikwijls op de fiets. Bij de Leierenners is er ook plaats voor een vrouwenafdeling. Zo fietst Livine mee met de vrouwen. De twee doen het nog altijd met veel goesting. Maurice was altijd supporter van SV Waregem. (RMN)