Opvallend: zeven schrikkelbaby’s geboren in AZ Oostende

Billie is het vierde kindje voor Oquin en Lana uit Gistel. © AZ Oostende
Redactie KW

In AZ Oostende – Damiaan zijn zeven ‘schrikkelbaby’s’ geboren. Een drukke dag voor het verloskwartier dus. Het team bracht het eerste kindje Billie ter wereld om 08.01 uur. Daarna kwamen er nog zes baby’s ter wereld: Camille om 11.41 uur, Mayha om 12.42 uur, Mila om 14.35 uur, Daan om 15.01 uur, Maëlle om 15.31 uur en Elvis om 19.23 uur.

Lana Impincs (28) en Oquin Bouilliart (30) uit Gistel verwelkomen hun vierde kindje Billie. Nog een broertje voor Bruce (8), Leon (5) en Gaston (2). “Twee kinderen was voor mij eigenlijk genoeg geweest, maar Oquin wou er heel graag vier. Dus neen, er komt geen vijfde kindje meer (lacht)”, vertelt mama Lana enthousiast. “De jongens wouden graag een zusje, maar we zijn even blij met een broertje.”

“Ik was uitgerekend voor 23 februari en was dus zes dagen over tijd. Ik hoopte heel erg dat hij niet geboren ging worden op 29 februari, maar kijk. Ik vind het belangrijk om de verjaardagen van de kindjes goed te vieren. Maar we zullen zijn verjaardag dus vieren op 1 maart”, besluit mama Lana.